Partnerprogramma

Beveel TransactieSysteem aan &
ontvang een wederkerende commissie

Wellicht ervaren jouw volgers/klanten hetzelfde probleem als wij: Moneybird is een geweldig, simpel maar krachtig systeem. Alleen het (compleet) verwerken van PayPal, Mollie en/of Stripe transacties gaat allemaal nog handmatig…

Er mist overzicht (welke facturen horen er bij deze uitbetaling?!), en het handmatig afletteren kost enorm veel tijd. De betreffende mutaties worden uit ellende dan maar op ‘privé’ geboekt, maar het zou toch wel fijn zijn als de balans klopt en er inzichtelijk kan worden gemaakt hoeveel kosten er nou echt worden afgedragen aan deze payment providers. Tenslotte is zicht op het saldo wat er nog uit staat op de tussenrekening ook wel fijn! Herkenbaar?

 

Na 6+ jaar wachten op een integratie (die er waarschijnlijk nooit gaat komen), was het tijd om het ‘heft in eigen handen te nemen’. 

Vandaar dat wij het afgelopen jaar zelf aan de slag zijn gegaan met het bouwen van een geautomatiseerde tool, die iedereen kan gebruiken:

TransactieSysteem

Hoe werkt het?

Bekijk de demovideo van 3 minuutjes:

Met TransactieSysteem slaan we het hele proces van CSV & MT940 bestanden converteren/importeren over, en hebben we een directe koppeling gemaakt tussen de API’s van verschillende payment providers & Moneybird.
Elke nacht worden nieuwe transacties automatisch doorgezet naar Moneybird (net zoals bankrekeningen synchroniseren in Moneybird)

 

Resultaat:
Een inzichtelijke & kloppende boekhouding welke dagelijks up-to-date is.

Ken jij Moneybird gebruikers die hier ook mee geholpen zijn?
Help dan mee om deze tool onder de aandacht te brengen & ontvang een mooie wederkerende commissie
bij het aanbrengen van nieuwe klanten.

Promotiemogelijkheden

Je kunt TransactieSysteem promoten op jouw eigen manier. Denk aan mond-tot-mond, in een blog, via een nieuwsbrief etc. Met behulp van jouw unieke url kun je bijhouden hoeveel mensen er hebben geklikt op jouw link en hoeveel de tool hebben aangeschaft.

Ook kunnen we vanuit TransactieSysteem ondersteunen door bijvoorbeeld gezamenlijk een passende promotie op te zetten voor jouw volgers/klanten. Denk hier bijvoorbeeld aan een webinar, livestream en/of speciale kortingscode etc.

 

>> Klik hier om de partner voorwaarden te lezen

Over ons

TransactieSysteem is een website van TechPreneur. (dochterbedrijf van InternetPreneur B.V.). Met een remote team creëren we software en tools die (vaak) nog niet bestaan, maar waar we zelf (of onze klanten) wel behoefte aan hebben. Vandaar dat we het dan gewoon zelf ontwikkelen. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende producten/merken bedacht en gebouwd:

  • VerzamelSysteem (automatisch inkoopfacturen downloaden)
  • Boodschapjes.com (online boodschappen platform)
  • WP TeamForms (koppeling tussen Teamleader CRM & Gravity Forms)
  • WP Frontapp (koppeling tussen WooCommerce & Frontapp)
  • WP WebinarSystem (populairste webinar plugin voor WordPress, inmiddels verkocht)
  • WP LinkPress (LinkedIn comments plugin voor WordPress)

En nog meer gave projecten.

>> Lees verder

Ken jij Moneybird gebruikers die hier ook mee geholpen zijn?
Help dan mee om deze tool onder de aandacht te brengen & ontvang een mooie wederkerende commissie
bij het aanbrengen van nieuwe klanten.

Moneybird adviseur?

Wij zijn softwaremakers, en zijn goed in wat wij doen. Echter wanneer er klanten zijn met inhoudelijke vragen over hun boekhouding, dan verwijzen wij ze graag door naar mensen die ook goed zijn in wat zij doen op dat vakgebied.

Ben jij erkend Moneybird adviseur, en heb je ervaring opgedaan met de werking van TransactieSysteem? Dan voegen we jou als partner graag toe aan onze eigen lijst met aanbevolen Moneybird adviseurs. Zo weten Moneybird gebruikers die TransactieSysteem inzetten precies bij wie ze moeten zijn voor verdere ondersteuning bij boekhoudkundige vraagstukken.

Commissie:
30%

Wederkerend?
Ja, 3 jaar

Betalingsdrempel:
€50

Cookieduur:
30 dagen

Aanmelden als affiliatepartner

Naam*

Heb je klanten, een blog, een mailinglijst, een community of soortgelijks waarmee je communiceert over boekhoudsystemen waaronder Moneybird? Kunnen jouw volgers profijt hebben van een tool zoals TransactieSysteem? Dan kom je in aanmerking om partner te worden en samen te groeien.

Je kunt TransactieSysteem promoten op jouw eigen manier. Denk aan mond-tot-mond, in een blog, via een nieuwsbrief etc. Met behulp van jouw unieke url kun je bijhouden hoeveel mensen er hebben geklikt op jouw link en hoeveel mensen de tool hebben aangeschaft.

Ook kunnen we vanuit TransactieSysteem ondersteunen door bijvoorbeeld gezamenlijk een passende promotie op te zetten voor jouw volgers/klanten. Denk hier bijvoorbeeld aan een webinar, livestream en/of speciale kortingscode etc.

Het enige wat niet is toegestaan m.b.t. promotie, is betaald adverteren op de exacte term “TransactieSysteem”.  

De partnervergoeding bedraagt 30% op het aankoopbedrag.

Wanneer er een abonnement wordt aangeschaft dan is de commissie wederkerend gedurende 3 jaar vanaf aankoopdatum.

Gegenereerde commissies worden 30 dagen na aankoop vrijgegeven. Vervolgens kun je op elk moment een uitbetaling aanvragen via jouw partnerdashboard.

Vul het aanmeldformulier in op deze pagina. Vervolgens wordt jouw aanmelding geverifieerd en goedgekeurd. Je ontvangt dan toegang tot het partnerdashboard en kunt gelijk starten met promoten d.m.v. een unieke link.

Op een mooie samenwerking!

Is er onverhoopt iets onduidelijk?
Klik dan hier en neem contact met ons op!