Documentatie

Reseller

Als reseller heb je de mogelijkheid om subaccounts te linken aan jouw account.

Een subaccount is een account op onze website waarmee je zoals normaal connecties kan leggen met Moneybird & verschillende payment providers. Het enige verschil met normale accounts is dat jij als reseller deze accounts beheerd en ervoor gefactureerd wordt.

Via het Reseller Dashboard kun je een overzicht terugvinden van gelinkte subaccounts. Ook kun je hier nieuwe accounts aanmaken.

 

Belangrijk: #

In verband met praktische, privacy en juridische redenen kan één subaccount slechts gebruikt worden voor één entiteit. Meerdere connecties van verschillende bedrijven op hetzelfde subaccount zijn niet toegestaan.

 

Nieuwe klant toevoegen: #

  • Ga naar het Reseller dashboard en klik op het tabblad “Nieuw subaccount”.
    (https://transactiesysteem.nl/reseller-dashboard/)
  • Vul hier het e-mailadres in van/voor jouw klant en kies een wachtwoord om te gebruiken. Bewaar dit wachtwoord, zodat je deze eventueel kan versturen naar jouw klant om zelf in te loggen op het account. Het is mogelijk om het wachtwoord later te veranderen.

 

 

  • Het account wordt aangemaakt en getoond in de lijst met subaccounts op de reseller pagina. Vervolgens kan je een reseller pakket toewijzen aan het account. Klik op opslaan om de wijzigingen toe te passen.
  • Vernieuw de pagina en er verschijnt een nieuwe button waarmee je in kan loggen op het subaccount.
  • Het subaccount gebruiken kan op 2 manieren: Het is mogelijk om de (zojuist aangemaakte) inloggegevens te gebruiken om in te loggen op de website. Of je kan inloggen op het subaccount vanuit het reseller overzicht, hier zijn geen aparte inloggegevens voor nodig.

Zodra er is ingelogd op het subaccount dient het onboardformulier ingevuld te worden. Zodra wij deze hebben ontvangen wordt het subaccount geactiveerd en kun je (of jouw klant) het account in gaan richten en koppelen.

 

Bestaand account toevoegen: #

Een klant toevoegen als subaccount welke reeds een eigen TransactieSysteem account heeft? Stuur ons dan even een berichtje met het e-mailadres van het account welke gelinkt moet worden. Na goedkeuring van de klant wordt het account aan jouw reseller account gelinkt.

 

Limieten: #

Het aantal subaccounts die aangemaakt kunnen worden staat gelijk aan het aantal subaccounts die in rekening worden gebracht aan jou als reseller.

Overschrijdt een subaccount het maximum aantal maandelijkse transacties uit het pakket? Dan wordt deze automatisch geüpgraded naar een groter pakket.

 

Uitbreiden: #

Meer subaccounts aanschaffen of subaccounts upgraden? Stuur ons dan even een berichtje met jouw wensen.

 

Subaccount loskoppelen of verwijderen: #

Een subaccount loskoppelen is mogelijk wanneer de klant zelf de facturatie overneemt. In dit geval gelden de normale prijzen die op onze website staan vermeldt. Ook is het mogelijk om een subaccount compleet te verwijderen. Neem in beide gevallen contact met ons op.