Documentatie

Automatisering aanpassen, pauzeren of verwijderen

Automatisering aanpassen #

LET OP:
Zodra een regel is opgeslagen NIET meer wijzigen door naderhand nog een ander account te selecteren. Dit zal de synchronisatie negatief beïnvloeden en onbruikbaar maken. 
Moet er een regel gewijzigd worden? Deactiveer dan eerst de huidige regel, en maak een nieuwe regel aan met de juiste instellingen.

Let er ook hierbij op dat elk account slechts 1x voorkomt in alle actieve regels. Is een account actief in meerdere regels die geactiveerd zijn? Dan zal de synchronisatie niet correct werken!

In de nabije toekomst wordt bovenstaande gebruiksvriendelijker zodat het ook niet mogelijk is om zo een aanpassing te doen.

 

Automatisering pauzeren #

Wil je een automatisering (tijdelijk) pauzeren? Dit kun je doen door bij de betreffende automatisering op het schuifbalkje te klikken. Deze tref je aan het begin (linkerkolom) van de automatisering op de “Automatiseringen” pagina.
Is het schuifbalkje blauw? Dan is de automatisering actief.
Is het schuifbalke wit? Dan is de automatisering gepauzeerd/uitgeschakeld.

 

Automatisering verwijderen #

Het is momenteel niet mogelijk om een automatisering compleet te verwijderen. Zo voorkomen we dat huidige (en nieuwe) automatiseringen (en hiermee jouw administratie) onbedoeld/per ongeluk in de soep loopt.

Wil je een automatisering uitschakelen? Dan kun je hiervoor de schuifbalk gebruiken.
Is het schuifbalkje blauw? Dan is de automatisering actief.
Is het schuifbalkje wit? Dan is de automatisering gepauzeerd/uitgeschakeld.

 

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!